Colant carbon texturat

De ce, cum si unde recomandam folia de carbon ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast :
Oracal 975 Premium Carbon Structure Cast este folia revolutionara ce imita textura de carbon, avand o stabilitate dimensionala remarcabila. Prin urmare, in conditii optime de aplicare, ea isi pastreaza textura chiar si cand este supusa stresului termic din momentul aplicarii.

Folia ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast are o latime de 1520 mm, fapt ce permite colantarea suprafetelor mari, fara imbinari inestetice. Iar in cazul in care se doreste colantarea portiunilor cu denivelari precum oglinzile, barele sau pragurile masinii, folia este foarte prietenoasa si maleabila.

Aceaste caracteristici o fac ideala pentru colantarea oricaror suprafete, chiar si pentru colantarea motocicletelor si a castilor pentru motociclisti.

ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast este o folie indrazneata ce va oferi masinii voastre un aspect ingenios si futurist. Astfel, puteti alege din cele 5 culori disponibile: alb, negru, gri argintiu, antracit si maro, iar masina voastra va arata chiar deosebit.

Daca v-am deschis pofta pentru imbunatatirea design-ului masinii si daca va simtiti in stare sa faceti singuri colantarea, aveti nevoie, bineinteles, de folii, de o racleta, foehn si de solutie pentru curatarea suprafetei.

Inainte de toate, trebuie sa incepem cu spalarea masinii. Aceasta trebuie curatata bine, astfel incat sa nu contina urme de praf, ceara sau alte grasimi. Pentru siguranta aplicarii, va recomandam sa stergeti suprafetele si cu alcool izopropilic.

Daca nu v-ati hotarat asupra pozitionarii foliei, nu e timpul pierdut. Puteti incerca mai multe variante, deoarece adezivul este repozitionabil, ceea ce permite dezlipirea si repozitionarea foliei pe pozitia dorita, ori de cate ori este necesar. In ceea ce priveste pozitionarea foliei, e important de stiut ca pentru o expunere verticala, durabilitatea foliei in exterior este de 5 ani si de 3 ani, pentru o expunere orizontala.

In cele din urma, dupa ce ati stabilit pozitia foliei, presati-o cu ajutorul unei raclete si incalziti-o cu foehn-ul la o temperatura de 120 de grade. Atentie, insa! Nu apropiati foehn-ul prea mult de folie, deoarece poate sa o arda.

Daca tot ati terminat si v-a mai ramas material, puteti incerca reconditionarea sau infrumusetarea diverselor obiecte de prin casa.

Facand un exercitiu de imaginatie, puteti realiza aplicatii unice, diverse si spectaculoase pe orice suprafata rigida din lemn, sticla sau chiar plexiglas. Asadar, puteti decora scaune, mese, oglinzi, geamuri sau birouri. Veti avea modele unice si cat se poate de atragatoare.

Spor la treaba!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

© Toate drepturile rezervate colantare.info.