Colantarea masinii : moda sau necesitate


Traim intr-o lume a imaginilor si a parerilor care se formeaza la prima privire de aceea trebuie sa avem grija de felul in care aratam si de felul in care arata lucrurile pe care le detinem.
Se spune ca felul in care arata o masina, felul in care este ingrijita dar si culoarea pe care o are, este o amprenta a personalitatii soferului care o conduce. Asa ca daca vrei sa aduci culoare in viata ta,Colantare.info iti arata cum poti face acest lucru fara sa afectezi vopseaua masinii si fara sa cheltui la fel de mult ca atunci cand ai vopsi-o.De ce ti-ai colanta masina? Raspunsurile sunt simple!
Fie pentru ca esti pasionat de tunning sau de wrapping sau pentru ca pur si simplu te-ai saturat de zgarieturile vopselei pe care ti le lasa alti soferi „prietenosi” in parcare si vrei sa alegi o modalitate mai simpla prin care poti repara daunele.

Daca vrei sa tunezi look-ul masinii tale poti alege sa ti-o inscriptionezi cu diverse grafici, sa colantezi o parte a automobilului sau sa ti-o colantezi integral intr-o culoare sau in mai multe, pentru toate aceste aplicatii exista folii adezive speciale. Important este sa o alegi pe cea potrivita.

Te-ai plictisit de folia aplicata sau vrei sa te intorci la culoarea initiala a masinii? Poti face asta oricand deoarece foliile auto speciale nu afecteaza vopseaua originala si se pot indeparta fara a lasa vreo urma.

Vrei sa iti protejezi masina de zgarieturi si in acelasi timp sa nu renunti la culoarea originala? Algernon iti ofera solutia: ORAGUARD 270. Este o folie perfect transparenta, rezistenta si suficient de groasa pentru a-ti proteja masina de zgarieturi. Daca aceasta se zgarie usor poti oricand sa apelezi la un specialist care ti-o poate retusa doar prin simpla folosire a unui foehn si a unei raclete. Prin aceeasi procedura se pot retusa si zgarieturile altor folii speciale pentru wrapping. Daca zgarietura este foarte adanca nu te astepta la minuni pentru ca folie nu e bullet proof insa poti oricand sa ii aplici un sticker haios pe suprafata „vatamata”.

Sunt multe motive pentru care ti-ai colanta masina, tot ce trebuie sa faci este sa il gasesti pe cel care ti se potriveste si sa ne contactezi, sigur avem o folie care sa se potriveasca ideii si bugetului tau!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

© Toate drepturile rezervate colantare.info.