Preturi

Preturile practicate de noi sunt in functie de suprafata si complexitatea lucrarii .Pentru a stabili un pret trebuie evaluata lucrarea ceea ce presupune masurarea masini si a diverselor suprafete pe care se aplica folia autocolanta .Lucrarile noastre sunt executate de profesionisti cu experienta si cu folie de calitate premium si bineinteles cu garantie.Daca sunteti interesati de orice tip de lucrare  si de sfaturi nu ezitati sa ne contactati.Va doresc o zi buna.

Se poate executa colantari si cu alte materiale: Carbon 3d premium,ORACAL 751 premium,colant printat,wall art,folie sablaj,folie transparenta,etc.

Colantam vitrine,ornamente interior masina,laptopuri,mobilier,electrocasnice si diferite suprafete la cererea clientului.

ATENTIE: Preturile nu contin TVA si pot diferi in functie de dimensiune si complexitatea lucrarii dar si de preturile importatorului (curs valutar,etc).

Daca sunteti interesati de orice tip de lucrare si informatii va asteptam sa ne scrieti pe adresa: colantari.bucuresti@gmail.com

ATENTIE:Numarul de telefon se va comunica doar celor interesati de lucrare,asta pentru a evita sa devin Birou de Informatii pentru toti oamenii care vor sa faca conversatie din lipsa de preocupatie.

© Toate drepturile rezervate colantare.info.